Gratis fragt på alle ordrer 🚛 🚢 ✈️ 📦 🔥

CD- og vinylproduktion

få en gratis merch city shop i et år

Når I bestiller en vinylproduktion på 300 stk. eller derover, får I både gratis oprettelse samt et års gratis abonnement på en Merch City Shop.
gratis shop vinyl
gratis shop vinyl

Før du ved af det, er dine nyeste tracks færdigindspillet, mixet, masteret og så kan du blive klar med en udgivelsesdato. Og det er her, Bandmerch og en vinyl- og CD produktion kommer ind i billedet. Der er en række variabler, du skal tage højde for, når I skal starte en vinylproduktion, og al den information finder du her

Lige nu får du en Merch City Shop gratis i et år, hvis du bestiller en vinylproduktion på minimum 300 vinyler. Der er altså hele 2.800 kr. at spare!

Er du ikke helt klar på en stor vinylproduktion, har du også mulighed for at lave en CD produktion. Du får lige nu gratis oprettelse på en Merch City Shop, ved en CD produktion på 100 stk. Her sparer du 1200 kr. 

Hvordan skal det sælges?

Når du har fået produceret jeres vinyler og CD’er skal det promoveres og sættes i salg. Det kan du nemt gøre med en Merch City Shop. Med en Merch City shop har du mulighed for at undgå al besværet med at sælge, pakke og sende merchandise til dine fans verden over. Du får en komplet løsning med en webshop, support og drift af denne, samt håndtering af al logistik. 

Vi håndterer kundekontakten, eventuelle forsvundne pakker og fragtskader, mens du kan koncentrere jer om at arbejde på musikken. 

Hitlisten.nu

Vidste du, at når du sælger din musik igennem en Merch City Shop, bliver dine salg automatisk sendt ind til Hitlisten.nu. Så slipper du selv for at sende informationerne ind.

Hvem tager sig af salget, når I er på tour?

Når du har en Merch City Shop slipper du også for at holde lukket, når du er afsted på tour, hvor det kan være svært at få webshop-logistikken til at hænge sammen. Vi sørger for at alle får deres ordrer, og håndterer eventuelle kundehenvendelser. 

Gratis annoncering

Det er oplagt, når man har en webshop at sende flyers med informationer og tilbud ud til dine fans, når de handler hos dig. På den måde inviterer du kunden til at vende tilbage til din shop og købe igen. 

Bruger du sociale medier? Det er ganske gratis at have konti på Meta platformene, og det er der, de fleste fans befinder sig – på det ene eller det andet medie. 

Så du kan linke direkte til din shop!

Hvilket merchandise kan man sælge?

Det er kun fantasien der sætter grænsen for, hvilket merch der kan laves. Det kan være alt lige fra kaffekrus og t-shirts til forklæde og grillhandsker. Du kan med fordel læse vores indlæg Tjen penge på merchandise.

Er du nervøs for at få produceret for meget merchandise?

Hvis du er usikker på, hvor meget du skal få produceret af merchandise er der nogle forskellige tiltag du kan gøre, for at undgå overproduktion: 

Pre-order

Er det et limited edition produkt du skal have lavet, og er i tvivl om hvor stor efterspørgslen vil være, kan du oprette produktet med en forudbestilling. Er det for eksempel en limited edition T-shirt du vil sælge til dine fans, skal du have design, artwork og størrelses specifikationer klar, så dine fans ved præcis hvad de får hjem. På denne måde, ved du nøjagtigt hvor stor efterspørgslen er på dit produkt, og du kan bestille nøjagtigt det antal hjem, som du har brug for. 

POD (Print on demand)

Når man sælger produkter som print on demand har man ikke nogen lagerbeholdning af produktet. Det bliver fremstillet på bestilling, hvilket betyder, at dine fans kommer til at vente lidt længere på den vare de har købt.