📣Få 250 GRATIS stickers med når du bestiller et scenebanner📣
Gratis fragt på alle ordrer 🚛 🚢 ✈️ 📦 🔥

Alt til scenen

Styrk den visuelle del af din performance med sammenhængende grafiske elementer, som bannere, bagtæpper og trommeskind.

Vi rådgiver om gode visuelle effekter, og hjælper med at sikre at sikkerhed er lige i skabet.

Visuelle sceneelementer

Vis dit brand på scenen

Gør dit show mere levende med visuelle hjælpemidler

Sådan foregår det

Læs om bestillings- og produktionsprocessen

Har du spørgsmål?

Så har vi svar. Se dem alle i vores FAQ

Visuelle sceneelementer giver liv til showet

Bagtæppe. Sådan et er noget af det første man skal have, når man begynder at optræde for folk. Det skaber et rum, hvor du er med til at bestemme indretningen i en verden af spillesteder, hvor ting ellers godt kan være lidt kaotiske. Og når man er i gang med at skabe sig et navn, er det også drønpraktisk at publikum kan se, hvad man hedder. Bare i tilfælde af, at man ikke husker at nævne det 100 gange i løbet af showet.

Men visuelle scenelementer kan være meget mere, end et stort visitkort på bagvæggen. De kan skabe en visuel stil og identitet, der komplimenterer showet, og løfter det fra Open Mic til Stadionkoncert Light. Og man behøver ikke skrue op for temperaturen, og sætte ild til alt som Rammstein, eller lave store spacy lyd- og billedinstallationer for at flytte totaloplevelsen op i en anden liga. Bannere af forskellig slags kan bruges til at tilføje både visuel dybde og fortællinger på scenen.

Visuel identitet skaber sammenhæng

Når du laver visuelle sceneelementer, bør du tænke modulært. Ikke alle scener er lige store, og nogle har plads til en masse gøgl, mens andre knap har plads til alle bandmedlemmer. Mange laver nye bagtæpper og øvrige visuelle elementer til hver ny tour, men du kan gøre dine elementer langtidsholdbare ved at holde dem simple og modulære. På den måde sikrer du, at du altid har elementer at sætte i spil, uanset scenens størrelse.

Et stortrommeskind eller foliewrap på eksempelvis et keyboardpodie kan både bruges til branding eller stemningsforstærker. Det behøver ikke engang være dyrt.

Vores bagtæpper, bannere og øvrige sceneelementer kan fremstilles præcist til de mål du har brug for, og overholder alle sikkerhedsregler i forhold til brandsikring og lignende, som spillestederne kræver.

Vi rådgiver om både design og brug af visuelle sceneelementer, og har du brug for noget ganske særligt, kan vores designere hjælpe med at skabe hele visuelle universer fra bunden, som binder alt sammen fra pladecover, merchandise til sceneoptræden.