📣Få 100 GRATIS plekter når du handler for minimum 3000 kr.📣
Gratis fragt på alle ordrer 🚛 🚢 ✈️ 📦 🔥

Andet lir

Patches til battlevesten, krus til dine bedsteforældre, eller plektre til den fummelfingrede guitarist, der taber dem hele tiden? Merhcandise kan være næsten hvad som helst, og vi har samlet nogle af de mest populære produkter her. 

Gør dit band komplet

Viser 1–16 af 24 resultater

Sådan foregår det

Læs om bestillings- og produktionsprocessen

Har du spørgsmål?

Så har vi svar. Se dem alle i vores FAQ

Merchandise kan være hvad som helst. Det starter typisk med t-shirts, men hvor det bevæger sig hen derfra, er stort set kun begrænset af fantasien. Vi har samlet nogle af de mest populære muligheder, som patches, plektre og krus under samme kategori, så du nemt kan blive inspireret til dit næste mercheventyr.

Brand dit band!

Det handler om at brande dit band. Både fra scenen, og ude i hverdagen. Og vi hjælper med begge dele. Eksempelvis stortrommeskind med bandlogo. Vi folierer og klargør trommeskind i forskellige størrelser, både med og uden lydhul. Du kan også tage fat i os, hvis du har specielle ønsker til et trommeskind, du allerede har. Eller hvis du vil have folieret en forstærker eller flightcase.

Patches til alle veste

Afhængig af genre, kan patches være et godt valg (vi kigger på jer, hard rock-fans og metalheads!), og stort set alt kan trykkes, broderes eller væves på et patch. Det er de tre teknikker, vi anvender til patches. Motivet er afgørende for hvilken teknik, du skal vælge. Brodering er relativt groft, og egner sig bedst til enkle motiver uden små detaljer, og med få farver. Vævning er til mere komplicerede motiver, hvor teknikken tillader en højere detaljegrad og flere farver.

Hvis du vil have et superkompliceret motiv på dit patch, trykker vi det med et sublimationstryk. Det gør det muligt at få en fremragende farve- og detaljegengivelse.

Plektre – den lille give away

Nogle gange er det en lille ting, der gør en koncert særligt mindeværdig. Sådan en lille ting kunne være et plekter fra yndlingsguitaristen. Du kender det måske endda selv? Hvem vil ikke gerne have et svedigt, brugt plekter fyret i ansigtet fra scenen? Og hvilken guitarist vil ikke gerne kaste plektre efter skrigende fans? Det er den perfekte lille foræring til publikum. Vi laver plektre fra 0,46 mm til 1,50 mm, så der er også noget til tunghøre bassister.