📣SPAR 15% PÅ HELE FESTIVAL KATEGORIEN I HELE APRIL OG MAJ –  Brug koden FESTIVAL15📣
Gratis fragt på alle ordrer 🚛 🚢 ✈️ 📦 🔥

Festivalservice

Vi gør det let at få styr på en lang række deltaljer til din festival. Fra armbånd til scenebannere.

Tilbud på ALT I
FESTIVAL KATEGORIEN

Tilbuddet gælder hele april og maj

Spar 15%

Brug koden FESTIVAL15ved checkout
Festivaltilbud

Alt til festivalen

Samlet leverance af din festivalbranding

Beklædning til både frivillige og publikum

Gør dit festivals brand til en del af din forretning

Id-skilte, armbånd, bannere, programmer og meget andet

Sådan foregår det

Læs om bestillings- og produktionsprocessen

Har du spørgsmål?

Så har vi svar. Se dem alle i vores FAQ

Festilvalservice til alle størrelser

At stable en festival på benene, er en kæmpe opgave, og de fleste festivalarrangører kan nok nikke genkendende til, at der er mange småting, der hober sig op. Nogle af de småting kan man samle under betegnelsen festivalbranding. Det er her man trækker den røde tråd fra festivalens grundlæggende visuelle identitet til årets festivalplakat.

Festivalbranding omfatter både bannere på scener og festivalområdet, armbånd til publikum, refleksveste til vagter, og t-shirts til frivillige. Det er plakater i lokalområdet og backstagepasses til VIP’er. Har du brug for tæpper med logo på? Eller madkurve til dine gæster? Hvad med skilte til de biler, der kører rundt i området, eller til vejvisning til gæsterne? Mulighederne er mange, og vi hjælper dig gerne.

Hjælp til branding, design og logistik

Uanset om du skal i gang med den første festival, og starter med at få det basale på plads, eller om du har store planer med din branding, kan vores designere og grafikere hjælpe dig med at få et stærkt samlet visuelt udtryk på festivalen. Og du behøver kun at gå ét sted hen for at få produceret din tryksager, festivalarmbånd, t-shirts og bannere.

Ønsker du at sende festivalarmbånd direkte til dine gæster forud for festivalen, hjælper vi også med det. Vores logistikservice håndterer både pakning og forsendelse, hvilket giver dig mulighed for at sende pakker med eksempelvis armbånd, stickers og et program til publikum. Det er både en måde at undgå kø, og skabe stemning omkring festivalen inden den starter.

Frigør din tid fra drift

Vi tilbyder design og hosting af din festivals hjemmeside, hvorfra du kan sælge både billetter og festivalmerchandise. På den måde får du én samlet platform til servicering af dit publikum, og sikring af at din visuelle identitet skinner igennem overalt – både online og offline.

Tag fat i os for at høre mere om vores hostede e-commerce-løsninger, logistik og festivalservice, og frigør din tid til at skabe de bedste rammer for dine gæster.