📣Få 250 GRATIS stickers med når du bestiller et scenebanner📣
Gratis fragt på alle ordrer 🚛 🚢 ✈️ 📦 🔥

Tryksager

Spred dit brand og budskab hvor du er, og efterlad et indtryk efter du har forladt rummet. 

Alt med tryk på

Tryk af plakater, flyers, postkort, visistkort, klistermærker og meget andet

Mulighed for små oplag 

Styrk din branding med med skræddersyede budskaber til situationen

Sådan foregår det

Læs om bestillings- og produktionsprocessen

Har du spørgsmål?

Så har vi svar. Se dem alle i vores FAQ

Efterlad et flot indtryk

Tryksager er… gammeldags. Old school. Det virker lidt støvet at lave flyers og plakater, når man kan lave et event på Facebook, eller opdatere sin tourkalender på Bands In Town. I takt med at det digitale overtager, er der dog en tendens til, at det fysiske lettere gør sig bemærket. Det er lettere at blive set af tusind mennesker ved at dele et opslag på sociale medier, end ved at hænge plakater op i byen. Men plakaten hænger der også i morgen. Den siver ind i modtagerens bevidsthed.

Tryksager som plakater, flyers og postkort giver dig mulighed for at komme med i folks lommer, tasker og hoved. En koncertflyer kan blive et lille minde på køleskabet, sikrer din musik en fortsat plads i publikums bevidsthed.

Plakater og flyers som salgsforstærkere

På samme måde kan postkortet være en måde at dele det minde, og plakaten kan gøre det i større skala på væggen i stuen eller på teenageværelset. Begge kan være en platform for interaktion med dine fans. Måske kommer de op efter showet med flyeren i hånden, så du kan sætte en autograf. Eller måske giver den lille tryksag modet til at bede om et selfie. Den slags interaktioner kan være præcis det lille skub, der gør at folk bruger lidt flere penge i merchboden.

Det handler om at efterlade spor, og plante sig i sine fans’ tanker løbende.
For at opnå den bedste effekt af dine tryksager, er det værd at tænke over den visuelle stil, og hvordan den bindes sammen med dit logo og brand, samtidig med at den stikker ud. Vores designere og grafikere er klar til at hjælpe dig med både visuel identitet og grafisk opsætning, der får dine budskaber til at poppe. Uanset om det er på plakater, flyers, postkort, visitkort, klistermærker eller andre former for tryksager.