📣SPAR 15% PÅ HELE FESTIVAL KATEGORIEN I HELE APRIL OG MAJ –  Brug koden FESTIVAL15📣
Gratis fragt på alle ordrer 🚛 🚢 ✈️ 📦 🔥

Hvilken t-shirt skal du vælge?

Forvirret over hvilken type af t-shirt din næste band t-shirt skal være? En god omgang bandmerch er næsten uundværligt, hvis du skal ud at ramme diverse spillesteder eller festivaler.

Vi guider dig gennem de forskellige typer af t-shirts, så du kan vælge den helt rigtige for dig og dine fans – men inden da…

3 hurtige tips inden vi går i gang

  • Vælg den type, som dine fans vil købe – det er trods alt dem, der er dine kunder.
  • Hold størrelsesspændet snævert, hvis du ikke kender dine fans’ størrelsesfordeling.
  • Jo færre farver du bruger i dit design, jo billigere kan det blive for dig.

… Og SÅ er vi klar til at komme til sagen!

Basic T-shirt – Fuld skrald på og rock’n’roll🤘

Langt størstedelen af de band t-shirts, som vi producerer er en Basic T-shirt, og det er der en grund til – den er et ret godt bud på en god t-shirt med en fornuftig kvalitet og pris. Om du vælger ‘Softstyle‘, som giver en blød, tynd og let feeling, når man har t-shirten på, eller om du mere er til ‘Heavy Cotton‘, som giver en tykkere og grovere feeling – så er der (næsten) garanti for headbang, flyvende håndtegn og varme stemmebånd blandt publikum.

Det er rimelig væsentligt at økonomien hænger sammen, når du knokler løs i de sene nattetimer på scenen, på landevejen og i øvelokalet. Derfor bliver Basic T-shirten også tit en vinder med priser fra 36,47 kr. ekskl. moms.

Basic T-shirt Øko – Det økologiske tvist🌿

Stiller dine fans krav til certificeringer som økologi og gode arbejdsforhold, så er Basic T-shirt Øko nok nærmere det rette valg for dig. Denne økologiske udgave af Basic T-shirten har i højere grad fokus på certificeringer, og er lavet af 100% økologisk bomuld.

Vi har erfaret, at der er en stigende efterspørgsel på denne slags produkter rundt omkring i vores produktioner. Så hvis dine fans er nogen af dem, der stiller højere krav til netop diverse certificeringer, så er det denne vogn, du bør hoppe på, uden det sluger hele budgettet.

Prisen for en Basic T-shirt Øko er fra 44,03 kr. ekskl. moms.

Premium T-shirt Øko – Kvalitet og værdier💎

Skal det være toppen af poppen både på kvalitet og værdier, så skal du vælge vores Premium T-shirt Øko. Her er kvaliteten i højsæde og stærke sustainability værdier i fokus, som gode arbejdsforhold og brug af ikke-farlig-materialer til fremstilling af tekstilet. Derfor er det også denne t-shirt type, som tynger mest på dit budget, men det kan være alle pengene værd, hvis dine fans vægter kvalitet og værdier højt!

Prisen for en Premium T-shirt Øko er fra 63,24 kr. ekskl. moms.

*Typerne gælder også for vores hoodies og longsleeves