📣SPAR 15% PÅ HELE FESTIVAL KATEGORIEN I HELE APRIL OG MAJ –  Brug koden FESTIVAL15📣
Gratis fragt på alle ordrer 🚛 🚢 ✈️ 📦 🔥

Guide til størrelsesfordeling

Det kan være svært at vide, hvor mange t-shirts man skal bestille i hver størrelse – men frygt ej!
Vi gør det simpelt hos Bandmerch🤩

Vi vil gerne guide dig godt på vej, og derfor har vi samlet en statistik over salget af band t-shirts fordelt på størrelse og køn.

Statistikken er en god guideline til dig, som endnu ikke har høstet erfaring med, hvordan lige præcis dit merchsalg fordeler sig.

Vores råd er altid at holde størrelsesspændet snævert til en start – f.eks. kun at have størrelser fra M – XL. Når du så har din egen statistik over, hvordan størrelsesfordelingen af salget forholder sig, kan du altid tilpasse størrelsesfordelingen herefter.

MændKvinder
XS0%0%
S8%11%
M26%21%
L32%42%
XL25%27%
2XL8%0%
3XL1%0%
4XL0%0%
5XL0%0%
Statistik over salget af band t-shirts. Procentvis fordeling. Data for merchcity.com

Det er dog vigtigt at nævne, at du altid skal have dine fans in mente, når du skal bestille forskellige størrelser merchandise – og når dit merchsalg er kommet godt i gang, kan du lave din egen statistik, som vil passe perfekt til dit band.

Fordelingen af køn mellem dine fans spiller en rolle, men derudover har din musikalske genre også indflydelse på størrelserne.

Typisk sælges der flest t-shirts i metal-genren i de større størrelser, mens rock-genren sælger langt flere t-shirts i de mindre størrelser. Vi har samlet et overblik over tre forskellige genre, så du har et godt udgangspunkt at tage fat på.

Størrelsesfordeling på musikalsk genre. Data fra merchcity.com

Hvis du både skal bruge herre og kvinde t-shirts med samme motiv, så er det smartest at bestille dem samlet. For at du kan gøre dette, kan du kontakte os, og så hjælper vi dig med at bestille dine herre og kvinde t-shirts.